Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 златни правила гарантират три килограма по-малко за месец

Спазвайте ги и бъдете слаби завинаги

Само три златни правила гарантират три килограма по-малко за месец
Само три златни правила гарантират три килограма по-малко за месец

Движете се повече

Идеалният режим е по 1 час 5 пъти в седмицата активни тренировки. Така ще държите здраво юздите на хормоните. Няма значение какъв вид активност ще изберете, важно е да сте редовни. Фитнесът влияе на производството на кортизол.

Контролирайте стреса

Изследване доказва, че хора, които практикуват йога, са по-малко склонни към пълнеене. Това важи най-вече за дами над 40 години.

Наспивайте се

Учени от университета в Уисконсин доказали, че който спи малко, има по-високо ниво на лептин и по-високо на грелин. А това води до преяждане. Само три дни недоспиване са достатъчни, за да се увеличи производството на инсулин.

Радвайте се на живота

Положителните емоции, получени дори по незначителен повод, ще ви помогнат да ядете по-малко. Не се ядосвайте. Приемайте нещата такива, каквито са. Не превръщайте храната в заместител на емоциите, които ви липсват. Живейте наистина, а не виртуално. Излизайте, разхождайте се, казвайте нещата така, както ги виждате. Не трупайте нищо в себе си. И помнете – винаги има изход!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *