Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Готови за ваканция!

Предлагаме ви експертните съвети за ефикасната защита от слънцето. Специална програма подготвя за отпуската на море или планина.

Косата, лицето и тялото жадуват за почивка – да им помогнем да направят прехода към отпуската

Слънцето ли е най-големият враг на красотата?

Въпросът е в това да се анализират щетите, които то нанася, и да се направи всичко възможно да не бъдат допуснати.

Тоест, грижите трябва да започнат предварително – поне две седмици преди да стъпим на плажа. Миникурс от мезотерапия със специални коктейли помага срещу двата основни, проблема – дехидратацията и фотостареенето. Терапия с хиалуронова киселина с ниско молекуляр­но тегло позволя­ва проникване до дълбоките слоеве на кожата. Там се образува „резер­воар“ и кожните клетки могат да черпят влага от него в продълже­ние на 1200 часа. За да се избегне фотостареенето – тоест петната, с които често се връщаме от море, е добра терапията „аристократичен тен“. Тя действа преди, по вре­ме и след процеса на меланогенезата, тоест на образуването на пигменти в кожата.

Какво може да ни гарантира хубав тен на тялото?

Пилинг от главата до пе­тите – това е най-важното предварително условие. Няма равномерен и здравословен тен, ако кожата е покрита с мъртви клетки и различни несъвършенства, а те могат да бъдат премахнати с пилинга. Много е важно да се използват щадящи продукти, например на базата на нар и смокиня, за силно регенериращо дейст­вие. Освен това след пилинга е добре да се направи маска на цялото тяло за интензивна хидратация. Така кожата ще бъде готова да приеме слънцезащитата и да образуваме равномерен тен.

А как да подготвим косата за слънцето?

Като начало е добре да бъдат подстригани крайчетата й – тяхното състояние се влошава много под въздействието на слънцето, вятъра, морската сол или хлора от басейните. След това ще помогне адап­тивната слънцезащита. Кол­кото по-силно е слънцето, толкова по-активна трябва да е защитата, като се запа­зи непокътнат цветът на ко­сата. Особено ефикасни са продуктите, чийто защитен филтър съдържа екстракт от бамбук.

 

Слънцето гали, но и „хапе” кожата

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *