ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Колко полезно е лятното слънце за бременните?

Много жени, които очакват рожба, се питат дали не е опасно да прекарат лятната си почивка край морето

Колко полезно е лятното слънце за бременните?
Колко полезно е лятното слънце за бременните?

Лекарите са единодушни, че ако имате някакви оплаквания, е по-добре да си останете у дома. В случай че сте в отлична форма, бихте могли да си позволите ваканция, стига строго да спазвате някои правила:

Идете на основен преглед при вашия гинеколог, за да избегнете неприятните изненади.

Пътувайте комфортно – с личния ; си автомобил или в добре климатизиран автобус.

Информирайте се къде е най-близката болница в курорта, в който отивате. Добре е предварително да знаете мобилния телефон на гинеколога.

В никакъв случай не се печете на плажа. Може да седите под чадъра, да се разхождате и да плувате сутрин и привечер. На обяд се приберете в стаята и поспете.

Не влизайте в студена вода, защото е възможно разликата между нейната температура и тази на въздуха да предизвика ненавременни контракции, съветва вестник „Всичко за семейството“.

Тъй като хормоналният фон на организма се променя по време на бременността, е разумно да ползвате крем с възможно най-висок слънцезащитен фактор дори когато сте на сянка. Така ще избегнете появата на неестетични пигментни петна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *