Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сушени плодове спасяват бъбреците

Има болести, при които нетрадиционната медицина помага много повече от традиционната

Сушени плодове спасяват бъбреците
Сушени плодове спасяват бъбреците

Честото уриниране може да се наблюдава по различни причини: простуда на Сушени плодове спасяват бъбреците, заболявания,употребата на много течности – и като следствие провален сън поради честото ходене до тоалетната.

Изход от ситуацията открили немски уролози. Разбира се, той не е особено ефективен при заболявания на бъбреците, при които се налага медикаментозно лечение. Но специалистите съветват всички останали да хапват по няколко сушени сини сливи, ананас или кайсия преди сън. Оказало се, че тези сушени плодове добре попиват водата, което автоматично способства за намаляването на натоварването на пикочния мехур и бъбреците.

Разпространено мнение е, че употребата на течности в огромни количества способства за изчистването на организма, особено след дългата зима. Но не трябва да се забравя, че водата не само отстранява шлаките, но и отмива полезните минерали. Освен това постъпването на голямо количество течност натоварва всички органи и системи в човешкия организъм и особено бъбреците. При работа в натоварен режим всеки механизъм бързо се износва. При повишени натоварвания бъбреците стават по-неустойчиви към различни заболявания, които често придобиват хроничен характер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *