Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билков букет при шум в ушите

Хрян се настъргва на ситно ренде. Слага се във водна чаша и се залива със зехтин, така че да покрие хряна. Престоява 5 часа. След това се взема 1 чаена лъжица и се размесва с кофичка кисело мляко.

В 500 мл старо вино се варят 300 грама трици от бяло брашно, 100 грама висока градинска руша, 50 грама домашен пелин. След като изстине и се прецеди, се намокря марля или памук, изцежда се и се налага многократно върху ухото. Прилага се докато бученето на ухото изчезне.

Щом започва шумът в ушите се капват по 2-3 капки тинктура от арника. Сушени цветчета се заливат с 70 % спирт в съотношение 1:10. Престоява 14 дни и се прецежда като цветчетата се изстискват. Получената течност се филтрира до избистряне след 10 дни и се запушва с памук. Или памучно тампонче се потапя в камфор и се държи 3-4 секунди в ухото. Повтаря се на всеки четвърт час(вместо камфор може да се използва и етер).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *