Диетата с мандарини прави корема плосък и фигурата изаяна

Днес мандарините са много популярни сред дамите, които следят за фигурата си и постоянно търсят нови диети за отслабване

Диетата с мандарини прави корема плосък и фигурата изаяна
Диетата с мандарини прави корема плосък и фигурата изаяна

Според твърдението на хората, изпробвали върху себе си „магическото действие“ на слънчевите плодове, мандариновата диета позволява да се свалят 7 кг за две седмици, при това без всякакъв дискомфорт за организма, който получава достатъч но кол и чество витамини, което е много важно при ограничаване в храненето.

СЪСТАВЯМЕ МЕНЮ

Диетата за отслабване с мандарини може да бъде няколко вида. Ако искате само след седмица да видите как се „топят“ бедрата и силуетът ви става по-строен, трябва да подходите по-сериозно към съставянето на „мандариновото“ меню.

И така, можете да си устроите от 2 до 4 разтоварващи дни, през които ще ядете само мандарини и ще пиете чиста вода. Такава монодиета непременно ще се отрази положително и на самочувствието ви, като в същото време ще изгубите от порядъка на 4 кг. Мислите, че не е достатъчно? Тогава можете да опитате двуседмична диета, като всеки ден изяждате по 6 яйчени белтъка и 6 мандарини – така ще изгубите до 12 кг.

Не можете да издържите на подобни ограничения?

Съществува десетдневна диета, след която ще станете със 7 кг по-стройни. На закуска – 1 мандарина с чаша зелен чай; след няколко часа – варено яйце и 3 мандарини; за обяд – 150 г варена кокошка с чаша чай и 1 мандарина; за вечеря – зеленчукова супа, парче варена риба и 1 мандарина; преди сън можете да хапнете йогурт или да изпиете чаша айран. Резултатът ще е зашеметяващ!

ДИЕТАТА НЕ Е ЗА ВСЕКИ

Независимо от привлекателността на мандариновото меню, трябва да се отбележи, че цитрусите често предизвикват алергични реакции, затова веднага трябва да се откажете от диетата, ако в първите дни се появи обрив или имате други подобни прояви. Мандариновата диета е противопоказана и при язва на стомаха, колит, гастрит, холецистит, ентерит, нефрит, както и при повишена киселинност.

Не забравяйте, че след всяка диета съществува риск изчезналите килограми да се появят отново. За да не се случи това, старайте се да изпивате всеки ден по литър мандаринов сок, но не купен от магазина, а направен от вас лично у дома.

И, разбира се, старайте се повече да се движите, да сте на чист въздух и да следите количеството калории, които попадат всеки ден първо на трапезата ви, а след това и в организма ви. И тогава ще забравите за необходимостта постоянно да спазвате каквито и да било диети…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *