Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мъжете боледуват по-често от язва

Статистиката за стомашните боле­сти в България става все по-тревожна. Офи­циално се твърди, че от проблеми със стомаха страда 10 на сто от по-възрастното насе­ление в България.

Храня се здравословно, не преяждам, не злоупотребявам с пикантни и твърди храни. И въпреки това все по-често започна да ме мъчи болка в стомаха Да не би да съм хванал язва? Не обичам да ходя на лекар и да ми бъркат с онази сонда в стомаха, за­това се обръщам към вас.

Теодор Петков – с. Маджарово

 

За вас вече е време да потърсите лекар. Ужасната болка, която ви мъчи от време на време, наистина може да се окаже язва. Симптомите, които ни опис­вате, говорят точно за това. Статистиката за стомашните боле­сти в България става все по-тревожна. Офи­циално се твърди, че от проблеми със стомаха страда 10 на сто от по-възрастното насе­ление в България. И по-често боледуват мъже­те. Точната причина за образуването на язва в стомаха все още не е уточнена. Предполага се, че от водещо зна­чение са душевните и нервни пренапрежения, напрегнатата работа, неправилното хране­не с много топла или много студена храна. В последно време са зачестили т.нар. медикаментозни язви, които възникват след некон­тролираното приемане на салицилови препара­ти и на противоболкови средства. Не са съвсем безопасни и бутапиринът, резерпинът, както и надбъбречните хор­мони. Понякога язвата се явява последствие от някои чернодробни заболявания. Затова вие, без да отлагате, трябва да си изясните причината за силните болки, които усещате в стомаха. Само така ще можете да приложите правилното лечение.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *