Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дичо лекува плексит с иглотерапия

Фенки на певеца приемат новата му визия с почуда

Дичо лекува плексит с иглотерапия
Дичо лекува плексит с иглотерапия

Факт е, че нисичкият изпълнител се е подложил на това изпитание съвсем доброволно. Запознати казват, че бившият на Диляна Попова – Дичо, съвсем се е смахнал. От няколко дни певецът готви в заведението си в Синеморец в странен вид – с десетина игли в ухото. Така се разхожда и по плажа, защото трябва да стои с тях около 5-6 часа.

Новата му мода е заради психоенергийните процедури, на които музикантът се подлага през ден. Всяка от иглите въздейства на определен орган, а тези на лявото ухо се грижат за лявото рамо на Дичо. „Имам плексит от спорта. Всъщност затова започнах с иглотерапията“, споделя певецът. За второ поредно лято Дичо ходи на иглотерапия при специалист, който се занимава и с така наречената техника за емоционална свобода. Енергията, която му доставяли процедурите, го зареждала за повече работа.

Според запознати обаче истинската причина да ходи набоден с игли бил опитът му да спре наркотиците. Въпреки твърденията си, че е напълно чист от дрогата, певецът често се черпел с „бяло сладко“ и марихуана.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *