Студено кафе за горещи креватни приключения

Горещините и задухата през лятото могат съществено да намалят либидото

Това се отразява върху сексуалните изяви и на мъжа, и на жената. Учени от Югозападния университет на САЩ намериха просто средство срещу това. Тяхно изследване доказа, че кофеинът повишава половата потентност. В него участвали 120 мъже и толкова жени на възраст от 26 до 47 години, половината от които имали известни проблеми с постигането на оргазъм.

Студено кафе за горещи креватни приключения
Студено кафе за горещи креватни приключения

В контролната група влезли представители и на двете половини. Те изпивали по 150 мл студено кафе по обяд. Оказало се, че това повишава сексуалното им желание. При 67% от тях били налице увеличено либидо и възстановена полова потентност. А при 13% интимният контакт продължил по-дълго от обичайното. При дамите под въздействието на студеното кафе оргазмът настъпвал по-бързо, времетраенето му било по-кратко, на затова пък изживяването – по-ярко, пише вестник „Всичко за семейството“.

По-нататъшни изследвания конкретизирали,че най-доброто време за секс през горещите месеци е от 7,30 до 8,00 часа сутрин, а най-ефикасно действа прясно смляното кафе, сварено по турски. Разтворимото кафе не дало ефект.

Сексологът Барух Йешин, ръководител на изследванията, съветва да се свари кафето вечер, малко преди лягане, да се прецеди през сито, после да се прелее в херметически затварящ се съд и да се остави през нощта в хладилник. Според препоръките му мъжът трябва да изпие 150 мл от напитката, а жената -100-150 мл, след което двамата да побързат да се уединят в още прохладната спалня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *