Картофена диета

Мнозина смятат, че от картофите се пълнее, но това не е точно така. Всичко зависи от това как се готвят и ядат картофите. Картофената диета помага не само да се отслабне, но и да се очистят червата. Всъщност това е диетата на латиноамериканските индианци. Има три варианта.
Вариант 1
1,5 кг едри картофи се почистват и запичат във фурна, разделят се на шест порции и се ядат през деня без сол, подправки и растително масло. Пие се само обикновена вода. Но дневната норма течности е не по-малко от три литра. Изключват се всякакъв алкохол. Продължителността на разтоварващия режим е три дни. За това време можете да отслабнете с 3 кг.
Вариант 2
1,5 кг картофи се измиват и сваряват, разделят се на 4-6 порции. Две порции се изяждат без подправки и сол. В останалите може да се добави малко краве масло или зехтин, лимонов сок и сол. Продължителност на режима – една седмица.
Вариант 3
1,5 кг картофи се измиват и без да се почистват от кожиците се изпичат във фурната или се варят на пара, подправят се с лимонов сок, малко зехтин или олио, добавят се магданоз и чесън. Картофите могат да се направят и на пюре с гореща вода и да се подправят с малко краве масло.
Диетата може да се спазва 15 дни.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *