Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво трябва да правим при епилепсия?

Болните от епилепсия могат да получат пристъпи на всяко място и по всяко време, за това е важно за самите пациенти и техните семейства да получат някои основни познания за спешно справяне в ситуация на епилепсия. Пациентите трябва да бъдат готови психически, и да информират близките си хора, за тяхното заболяване. Когато се случи пристъп на епилепсия, трябва болният да се остави в легнало положение докато пристъпът отмине, освободете яката и дръжте главата обърната на една страна, за да не се получи задавяне от дихателните секрети и повърнатото.

Обърнете внимание на времето и продължителността на всеки пристъп, това може да играе решаваща роля в лечението на епилепсия. Така може да установите и кога не трябва да се шофира.  Когато усетите, че се появява пристъпа пъхнете твърд предмет  обвързан с марля, между кътниците на болния, така няма да си прехапе езика. Епилепсия  е остро критична болест, която подсказва за други проблеми с вашето здраве, като мозъчен оток, невронна  херния, проблеми с дихателните пътища и циркулаторна недостатъчност.

Веднага след като се появят признаци на епилепсия, пациента рябва да отиде в болница. Съществуват много процеси, за да се избегнат сериозни резултати от епилепсия , като осигуряване на достатъчно информираност например. Намерете достатъчно време за това и кажете „НЕ“ на епилепсията, погрижете се за организма си и доброто си здраве.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *