Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пърхотът по лицето е от гъбички

„По веждите и в основата на косата ми започна да се появява нещо като пърхот.  Притеснява ме, защото от време на време ме сърби, а и не изглеждам много красива с този пърхот. Кажете нещо по този въпрос?”

Райна Х., Бургас

Отговорът на въпроса „Защо имам пърхот по лицето?” е: или сте обгоряла на слънцето, или на лицето ви се е поселила гъбичка. И понеже лятото и слънцето са още далеч, значи имате работа с гъбичката. Трябва да се въоръжите с противогъбичен шампоан. Има такива в аптеките. Обработете поразените места на кожата и почакайте 10 минути. След това измийте пяната с хладка вода. Правете го 2 пъти дневно. Трябва малко повече търпение, но след 2 седмици с гъбичката ще е свършено. Ако шампоанът не помогне, по-добре се посъветвайте с дерматолог. Той ще ви предпише по-силно средство.

Из „Здр. в. за пенсионера”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Пърхотът по лицето е от гъбички

  1. вера каза:

    Моят съпруг има такъв пърхот -казва се себорея.Има подобрение от шампоана на „Билка“,но не се лекува.Също също така има подобрение от seboral-които съдържа воден извлек от корени на чемерика.Не знам какво е но така пише на шишенцето.Производител-химатех АД София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *