Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мляко за кърмачета

Как да избера мляко за кърмаче­то сред толкова много на пазара?

Преди да потърсиш мляко за кърма­чета, трябва да си се убедила, че има сериозни причини за това. Може би мислиш, че твоето мляко не стига на бебето? Първо опитай да подобриш организацията на режима на хранене и да стимулираш максимално лакта­цията, преди да посегнеш към добав­ка. Потърси съвет от консултант по кърмене, с чиято помощ ще намерите решение на проблемите. Ако все пак се наложи да дохранваш с мляко за кърмачета, не спирай да поставяш регулярно малкото на гърдите си, за­щото така ще удължиш максимално периода на кърмене. Повечето млека за кърмачета са при­готвени на основата на кравето мляко (освен соевите, които се назначават в особени случаи). Има и специални формули за деца с различни здра­вословни проблеми – недоносени, склонни към алергии, деца, които чес­то повръщат, имат хранителна непо­носимост към един или друг продукт, запек и др.

Ако все пак ситуацията е такава, че трябва да се насочиш към някои от адаптираните смеси за кърмачета, непременно направи консултация с педиатъра, който ще ти посочи под­ходящо мляко, като отчете особено­стите на детето – възраст, склонност към алергии и други фактори.

сп. „Моето дете”

 

 Хранителни алергии при най-малките

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *