ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Ваня Александрова: Свалянето на килограми трябва да е удоволствие

Д-р Ваня Александрова е доктор по източна медицина и има повече от 20-годишна практика по проблеми­те на наднорменото тегло. Разработила е няколко цялостни програми за отслаб­ване и продължава да ги прилага успеш­но. Тя смята, че свалянето на килогра­ми става много по-бързо и лесно, ако човек го прави с удоволствие. Всяка жена иска да е слаба и фина и това създава сериозни проблеми на тези, които имат наднормени килограми.

Кой ли не е правил опит да отслабне с гла­дуване, с потискане на апетита с най-различни средства. Но основното остава гладуването. А когато човек гладува, колкото и лечебен да е този глад, той премина­ва в стадий на отнемане на енергия и човекът започва да се чувства отпаднал, безжизнен и без тонус и не може да работи и да живее пъл­ноценно. Всеки трябва да знае, че няма вълше­бен продукт, с който да се отслабва, седейки на дивана пред телевизора. Не може да се отслабне от днес за утре, нито за десет дни, категорична е д-р Александрова. Този процес е продължителен и е най-добре да се съ­провожда от физическа активност.

Днес излишните ки­лограми са сериозен проблем за много хора и зато­ва д-р Алек­сандрова е разработи­ла няколко комбинирани програми за от­слабване, които са достъпни за всички, които решат, че ис­кат да отслаб­ват. Д-р Александрова залага на из­точната медицина. Тя казва, че ако има застой в организма, недостиг на енергия или излишък, трудна ще е борбата с отпуснатия корем и целулита. Програмите за сваляне на килограми на д-р Александрова се отличават с това, че след отслабва­нето няма йо-йо ефект. Прилагане­то на тези програ­ми съчетава цялос­тен процес на редуциране на килогра­мите, като осигурява на организма повече енергия, повишава­не на метаболизма, преодоляване и лекуване на проблема, до­вел до напълняването.

Фитнес програма за идеален ханш:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *