ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Среброто прочиства духа и тялото

През високосна година е хубаво да се кичим с белия метал, за да се пазим от лоши мисли и зли сили.
Поверията гласят, че през високосна година е хубаво да се кичим с белия метал, за да се пазим от лоши мисли и зли сили. Среброто е подвластно на Луната и се носи след трите години, през които набираме енергия от Слънцето. Според вярванията металът може да съхранява хубавите емоции и да премахва отрицателната енергия.
Стар български обичай повелява на високосна година да се пришиват не златни, а сребърни монети за здраве и късмет на дрешките на пеленачетата, както и да се слагат във водата, в която се къпят. Други суеверия са слагането на сребърни пари в булчинските рокли и в обувките на младоженците.
Алхимиците дори виждали в белия метал спиритически способности за контакт с душите на мъртвите. У нас има поверие, че среброто потъмнява, ако го носи болен човек. Древните египтяни пък слагали сребърна пластинка върху раната, за да заздравее.
През високосната година среброто е на мода, защото помага да блестим не само отвън, но и отвътре. Тенденцията се запазва – колкото по-екстравагантно и масивно е бижуто, толкова е по-модерно. Според Вени Райновска, която продава дизайнерски бижута, много се търсят масивни гривни, често декорирани с кожа. За лятото са много модерни сребърните гривни за крака с висящи топчета, които звънкат игриво.
Хит през 2012 година са и пръстените от сребро и мед, украсени с камъни. Често моделите на сребърните бижута имитират златните, но са доста по-евтиният вариант. През последните години масово се предлагат накити от стомана, които са по-масивни и на половината на цената на среброто. Хит са и дракончета на медальони и обеци, който привличат късмета според източните вярвания.
Модата си е мода, но все пак всичко опира до собствени вкусове. Има и хора, на които носенето на сребърни накити не им понася и вместо положителни емоции ще си натресат обрив.
Казват, че сребърните накити са силно обвързани със собствениците си и затова не било хубаво да бъдат подарявани или давани назаем.
Среброто е ковък и лесно обработваем метал, така че не е трудно да бъде наранен. Затова не бива да се съхранява заедно с други бижута и метални украшения. Не се поставят и сребърни неща върху дървени повърхности. Препоръчва се в домашни условия сребърните накити да се почистват с гореща вода и мек препарат или със специалните препарати за почистване на сребро. Често се използва сода, но според специалистите тя наранява бижуто.
Преди посещение на минерален басейн или сауна сребърните бижута трябва да се свалят, за да не потъмнеят.
Тъй че през високосната година да заложим на среброто, което радва не само окото. Носи здраве и пази от злини.

 

СРЕБЪРНАТА ВОДА, направена с новия уред за сребърна вода Dr. SILVER 101 + е с още повече ползи за здравето и използва нова усъвършенствана технология, която изгражда ВТОРА ИМУННА СИСТЕМА НА ОРГАНИЗМА!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *