ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Енергийните вампири са между нас

„Четох в някои списания, че съществуват енергийни вампири. Трябва да призная, че наистина има хора, които те изтощават след кратък разговор. Какво е това, аз не вярвам в енергийните вампири, но фактите говорят друго!“

Случва се: срещнеш някакъв далечен познат. Говориш с него десет минути, и след това цял ден си като разбит. Като че този човек ти е изпил енергията, като че е енергиен вампир. Глупаво, нали?

Съвсем не. Лекари, които живеят в апартаменти под наем, от медицинския университет в Глазгоу, Англия, проучили дискретно 14 мъже и жени, за които имало слухове, че са енергийни вампири. Но още преди да стигнат до някакви изводи, изследователите започнали да се оплакват от необичайна умора и разбитост. А за вампирството се стигнало до едно простичко обяснение. Хората – вампири говорели тихо и еднообразно, бързо и непрестанно. Те били досадни бъбривци, нищо друго. Събеседниците им полагали усилия да ги слушат и бързо се уморявали. Срещу енергийните вампири има простичко средство. Прекъсвайте бърборкото веднага и безкомпромисно. Не се бойте, че ще се обиди смъртно! Нищо подобно! Такива бърборковци са свикнали да бъдат прекъсвани и това не им прави впечатление.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Енергийните вампири са между нас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *