Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако вземете диазепам, не пийте алкохол!

„От години страдам от нерви. Единственото, което ми помага, е Диазепам. Но вечер в нашето семейство имаме обичай да пием по една малка със салатка. Пречи ли Диазепам, щом го вземам сутрин към 7 часа?“

В 50 милилитра ракия – една малка, има 20 милилитра чист алкохол. Здравият черен дроб ги разгражда напълно за около 4 часа. Но при никой пациент няма граници, че черният дроб е със запазени функции, и че на сутринта няма да има алкохол в кръвта. А при вземане на антидепресанти алкохолът е напълно противопоказен. Действията им така могат да се комбинират, че да се получат тежки последици за нервната система, черния дроб и бъбреците.

Или чашка вечер, или Диазепам сутрин, това е изборът за Вас!

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Кудзу корен се очертава като супер ефективен и доказан продукт за лечение на алкохолизъм.

Из „Здр. в. за пенсионера“

 

 

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *