Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Колко опасен може да бъде алкохола?

Самуил Маршак пише, че за пиенето има много причини: „Събуждане, среща, празник, кръщане, сватба, развод, нова година, тъга, радост и просто пиене без причина”. Тези думи много добре описват пиещият човек този, който винаги се намира причина да изпие още едно питие. За съжаление алкохолизмът все повече се разпространява и то вече и в подрастващите. Особенно популярно сред младите хора е пиенето на бира. Тази напитка съвсем не е безопасна, тъй като започването с нея води до редовната употреба на по-твърд алкохол и така започва движението по наклонената плоскост на много млади хора.

Най-опасно е пиенето на алкохол при жени, които са бременни, защото най-сериозни последици има това за нероденото бебе. Загубата на дори и няколко клетки в ранен етап от развитието на ембриона може в бъдеще да доведе до аномалии в развитието на плода. Повечето от аномалиите, които се появяват при децата на жени употребявали алкохол по време на бременността може да бъдат идентифицирани само няколко години след раждането и в повечето случаи те са се появили по вътрешните органи. Например недоразвитост на мозъчната кора, вродени дефекти на сърцето, умствена изостаналост. През последните години медицината е натрупала богата информация, която потвърждава факта, че психичиското и физическото развитие на деца, чиито бащи са употребявали алкохол редовно не е на добро ниво. Френските учени са доказали, че бащи, които искат да имат здрави деца е най-добре да откажат алкохола поне 2-3 години преди да се стигне до зачеването на бебе.

Напоследък се наблюдава, че все по-често млади хора ненавършили още 30 години страдат от различни заболявания като заболявания на стомаха, на черния дроб, на сърдечно-съдовата система, неврози, разстройства на сексуална основа и т.н. И това е така, защото алкохола се разгражда много по-бавно в младия организъм отколкото в по-стария. На второ място организмът е още в процес на развитие, което означава, че клетките все още изграждат органите и тъканите в тялото. В резултат на алкохолно отравяне тези клетки умират.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на алкохола и цигарите!

 

За вредата от алкохола

 

Все още ли искате да пиете? СПРЕТЕ АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *