Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лимоновата кора е полезна при чернодробни и жлъчни смущения

Добре измита лимонова кора се нарязва и се смила в блендер или месомелачка заедно с една чаена лъжичка захар, от сместа се приема на върха на чаена лъжичка 10 или 15 минути след всяко хранене.

Една супена лъжица сушена мащерка се запарва с една и половина чаена чаша кипяща вода и се пие вместо чай в помеждутаците между храненията.

Една супена лъжица плодове и листа от горска ягода се залива с половин чаша вряща вода. Прецежда се и от нея се пият няколко глътки в промеждутаците между храненията 7 или 8 пъти дневно. Добре е през сезона на горските ягоди да се яде колкото може повече от тях.

Няколко пъти дневно в паузите между храненията се изяжда по една супена лъжица пчелен мед, желателно е това да се прави 4 или 5 пъти на ден.

Към една чаена чаша прясно изцеден сок от черна ряпа се прибавя една чаена чаша пчелен мед докато се разтопи. От сместа се вз0ема по една супена лъжица дневно.

Почистват се 1 килограм плодове от касис и се смесват с 1 килограм течен пчелен мед. Вземат се по една две супени лъжици половин час преди хранене.

Вземат се прясно изцеден лимонов сок, мед и зехтин и се смесват в съотношение една към две към три от сместа се приема по една супена лъжица преди хранене.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *