Бактерия от Сибир е ключ към безсмъртието

Хората стават безсмъртни с помощта на нова бактерия, открита наскоро в замръзналите полета на Сибир.

Bacillius F ще помогне за създаване на хапче срещу старост, твърдят от Руската академия на науките. Ключът към вечната младост, която учените нарекоха „бацил на безсмъртието“, е намерен в недра на Мамутовата гора в Якутия. Изследвания върху опитни мишки показали, че животните с инжектирана в организма им бактерия живеят по-дълго и са по-здрави от събратята си, които не са били подложени на манипулацията.

Вече е потвърден фактът, че инжекции със съдържание на Bacillius F са оказали благоприятно влияние върху определени жизнени показатели при възрастни животни. Става дума основно за имунитета и скоростта на неговата активация, се отбелязва в съобщението на академията. За руските академици все още остава загадка механизмът, по който става този необикновен процес.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Бактерия от Сибир е ключ към безсмъртието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *