ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Живовлека може да ви избави от досадната кашлица

Една супена лъжица сушени листа от живовляк се заливат с една чаена чаша кипяща вода и се запарват два часа. Запарката се прецежда и от нея се приема по една супена лъжица 4 пъти дневно 20 минути преди хранене, както и при пристъпи на кашлица.

Три супени лъжици ситно нарязани пресни листа от живовляк се смесват с 3 супени лъжици захар или мед. Сместа се слага в покрит съд и се поставя за 4 часа на топло на края печката. От отделения сироп се приема по една чаена лъжичка 4 пъти дневно 30 минути преди ядене.

Една супена лъжица борови връхчета се заливат с 1 чаена чаша кипяща вода, запарват се около 30 или 40 минути и се прецежда. От запарката се пият по една или две глътки при позеви на кашлица. Помага незабавно.

Вземат се 100 г борови връхчета, заливат се с два литра вода и се варят докато течността остане 0, 5 литра, след прецеждане получената отвара се смесва с един килограм мед или небет шекер, при кашлица се приема по една супена лъжица преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *