Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При дълго пресипване ларингоскопия е задължителна!

През месец юли след консумиране на по-голямо количество газирани напитки гласът ми пресипна и оттогава не може да се възстанови напълно. След неуспешно самолечение, преди около месец започнах хомеопатично лечение при специалист по класическа хомеопатия, но засега, след прием на 2 различни лекарства, пресипването не се повлиява. Придружено е с напрежение в гърлото (а не с болка) и желание за изкашляне, но без резултат. След прегледа се установи и стичане на лек секрет назад в гърлото. Лекарят-хомеопат предлага ларингоскопия за изясняване на картината и по-нататъшно лечение. На 33 години съм и още от ученическа възраст ми се е случвало да пресипвам, но никога толкова задълго. Какви са според вас възможностите за лечение?

Гергана Шаркова, София

Задължително трябва да се проведе ларингоскопия!
Бих Ви препоръчал консултация с проф. Георгиев, който приема в Медицински център Белграно на ул. “Граф Игнатиев” 19 в София, тел. : 02/ 981 95 20; 981 21 73

Доц. Стефан Лолов – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *