Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Орехите може да ви помогнат да се избавите от излишните килограми

Всеки знае, колко е полезно да се ядат повече плодове и зеленчуци, както и да спортувате, ако искате да имате по-дълъг и пълноценен живот. За съжаление обаче много от хората ядат нездравословни, мазни храни въпреки, че знаят колко са вредни за здравето им.

Дори и да спазвате правилата за здравословен живот може да се окаже, че в организма ви липсват някои важни вещества, като омега -3 мазнини, които са от съществено значение за нормалното развитие на организма ни. Тези мазнини не се срещат в повечено плодове и зеленчуци. Омега-3 мазнините са полезни, тъй като понижават холестерола, помагат за предотвратяване на камъни в жлъчката, предотвратяват сърдечно-съдови заболявания и защитават костите.

За да си набавите омега -3 мазнини е добре да включите в диетата си орехи. Няколко ореха на закуска, обяд или вечеря ще ви доставят нужното количество за деня омега-3 мазнини. Ще откриете, колко полезни са орехите, тъй като те спомагат за намаляването на холестерола и триглицеридите добити от мазната храна и следователно намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания. Разбира се не бива да смятате, че орехите може да компенсират нездравословния начин на живот.

Научно е доказано, че орехите съдържат мелатонини – хормон, който предизвиква и регулира съня. Затова вечер може да си приготвите салата например към която да добавите няколко ореха и така ще си направите една много здравословна вечеря.

Основната полза от консумацията на орехи си остава защитата от сърдечно-съдови заболявания, както и това, че консумацията на определено количество орехи може да ви помогне да се избавите от излишните килограми.

 

Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК! Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате най-актуалните новини, диети, съвети и предложения за отслабването.

На българския пазар вече се предлага отслабващ продукт от ново поколение – FAT BURNER (ФЕТ БЪРНЪР), който събира 3 ОТСЛАБВАЩИ ПРОДУКТИ В 1 и едновременно изгаря мазнините, детоксикира и изхвърля излишните течности и потиска апетита. Поръчайте тук:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *