Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

В различните страни се справят по различен начин с пиянството

Всеки народ отдавна е изобретил своя собствен метод за премахването на последиците от пиянството.

Руснаците си приготвят ястие, което се нарича „похмелье” /махмурлук/. Това е смес от ситно нарязани краставички и студено варено овнешко месо, залято с марината от кисели краставички и подправено с оцет и черен пипер. Благодарение на този кулинарен специалитет страдащият от загуба на електролити организъм получава натрий, калий, калций и магнезий. Освен това компенсира недостига на вода, който всъщност е основната причина за главоболието.

Германците пък предпочитат да закусят с пилешко или агнешко, банан и чаша прясно мляко. Впрочем те имат една специална рецепта преди да отидат на купон да приемат една чаша прясно мляко смесена с 1 с. л. зехтин. И това се оказва добър начин да избегнат напиването съвсем.

Французите разчитат на прочутата лучена супа. При тях освен лучената супа има и един коктейл приготвен от равни части лимонов сок, бяло вино и газирана вода, който е не по-малко ефикасен.

Англичаните след празничната нощ си похапват на сутринта обилно суров спанак, който ги изчиства от токсините. В тяхната аптечна мрежа винаги може да се намери специална микстура с оранжево-червен цвят, която ги вдига на крака само за 15 мин.

Американците си имат коктейл наречен „прерийни миди”. Приготвя се от сурово яйце, доматен сок, кетчуп и оцет.От него организма получава всичко необходимо след бурно прекараната нощ.

Турците се спасяват от махмурлука с айран или с кисело мляко подлучено с чесън.

В Бразилия в случай на махмурлук пият сок от манго и гуава.

В България традицията за борба с махмурлука се откроява с две основни средства – закуска със шкембе чорба и бутилка бира и зелев сок на корем през останалото време.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хиляди хора вече са опитали и са се уверили, че най-добрата билка против алкохолизъм е Кудзу Корен на американската фирма „SWANSON”. Тя се предлага в България на изключително изгодна цена и дозата стига за цял месец.

 

На българския пазар вече се предлага и по-здравословен начин да се откажете от алкохола:

Все още ли искате да пиете? СПРЕТЕ АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *