Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сега е времето да изгладите бръчките си

Аз съм на 43 години и за съжаление лицето започва да ги издава. Имам нужда от изглаждане на бръчки по цялото ми лице и евентуално шията. Кой е най-благоприятният сезон за извършване на пластична операция и какъв е срокът на възстановяване?

ЕМИЛОВА, Добрич

Операцията, подходяща за вашия случай, се нарича “фейс лифт”. Периодът на възстановяване е 10-15 дни. Неприятните усещания продължават няколко месеца

Извършва се по всяко време на годината, но през лятото се понася по-трудно. Пролет, есен и зима са подходящи сезони. Възстановяването в смисъл възможността да излизате спокойно и да се показвате навън е 10 – 15 дни. Месец след това ще усещате леки уплътнения по лицето, сетивността ще е променена, но околните няма да забелязват това. Всички тези промени са обратими и след известен период възстановяването е пълно. Остава чудесният ефект от тази операция.

Д-р Антон Тонев е пластичен хирург, консултант на Lekuva.net. Читателите при нужда могат да го потърсят на тел.: 0888/993-847.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *