ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Масажирайте с картоф венците си, ако имате парадонтоза

Взема се добре измит малък картоф и без да се бели, се отрязва отгоре. С току що отрязаната сурова част венците се масажират отгоре на долу. Ако има кръв и гной при натиска излизат. Употребената част се отрязва (около 5 мл) и се изхвърля. С прясната част отново се масажира и така до оставане на 5 мл от картофа. Тази последна част от картофа се сдъвква много добре и се гълта (с нея също е правен масаж).

Една равна супена лъжица смрадлика, една препълнена чаена лъжица лайка и един стрък цъфнал жълт кантарион се варят в 250 мл вода пет или шест минути. Охладената отвара се прецежда и с нея се правят пет или шест жабуркания.

Най добро средство за оздравяване на подутите венци и подобряване глечта на зъбите е суров картоф да се приема като храна всекидневно. При всяко ядене се настъргва суров картоф и се приема като салата или като добавка към ястие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *