Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пропицил® – помага за лечението на страдащите от хипертиреоидизъм на щитовидната жлеза

Медикаментът Пропицил® е предназначен за лечение на пациенти, които страдат от хипертиреодизъм. Това е състояние, при което щитовидната жлеза изработва прекомерно много тиреоидни хормони. Това води до аритмия или ускорена сърдечна дейност, слабост, изпотяване, умора, промени в настроението, в теглото, непоносимост към горещина, проблеми с месечния цикъл при жените.

Медикаментът Пропицил® регулира хормоналния баланс в организма. Помага и в случаите на автоимунен токсичен аденом.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента Пропицил®?

  • Ако имате алергия към активното вещество в това лекарство или към някоя от помощните съставки в него (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако сте имали възпалителни увреждания на черния дроб.
  • Ако сте получавали сериозни странични реакции от препарати, съдържащи пропилтиоурацил.
  • Ако кръвната ви картина не е нормална.
  • Ако страдате от холестаза – проблеми с оттичането на жлъчката.

Внимание! Медикаментът Пропицил® може да причини много тежки странични реакции, в това число и фатални! Запознайте се внимателно с тях. Описани са подробно в листовката на лекарството, приложена във фабричната му опаковка. Ако получите някоя от описаните реакции НЕЗАБАВНО потърсете лекарска помощ.

НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други лекарства приемате, в това число и такива, които се продават свободно в аптеките. Бременните и кърмещите жени могат да се лекуват с Пропицил® само под лекарско наблюдение. Кърменето не е противопоказано. НЕ работете с машини и НЕ шофирайте докато не разберете как ви действа медикаментът Пропицил®.

Какви вещества съдържа медикаментът Пропицил 50 mg с марката SOLVAY PHARMA?

Пропилтиоурацил е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още  царевично нишесте, лактоза, магнезиев стеарат, повидон, прежелатинизирано нишесте, колоиден силициев диоксид.

Дозировка: Спазвайте абсолютно стриктно указанията на лекуващия ви лекар. Дозата за всеки пациент е различна и тя се определя единствено от лекар. НЕ увеличавайте и НЕ спирайте дозировката без предварителна консултация. Таблетките се приемат с много вода без да се сдъвкват.

Съхранение: Далече от достъпа на деца. Други специфични изисквания за съхранение това лекарство няма. Следете срока на годност!

Носител на разрешението за употреба: Admeda Arzneimittel GmbH – Германия.

Производител: Klocke Pharma – Service GmbH – Германия.

Средна цена в аптеките 21-22 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *