ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бронхит се лекува с шипки

100 г шипки се варят в 2л вода 15 мин. След това се добавят по 50 г ситно нарязани стръкове от риган, жълт и червен кантарион, вари се още 10 мин. Слагат се по 50 г листа от мента и цвят от бъз, разбърква се добре и се отстранява от огъня. Престоява малко, прецежда се и се пие топло по 1 кафена чаша 3 пъти на ден. Съхранява се на студено.

Приемат се по 1 чаена чаша отвара от 1 див рошков сутрин, обед и вечер в продължение на един месец. Не се препоръчва при болен стомах (дразни лигавицата). Може да се комбинира с 1 ч. лъжичка мента или жълт кантарион.

Сместват се 3 г бъзов цвят, 40 г слез, 50 г подбел, 50 г волски език, 40 г цвят от ружа и 30 г сладка папрат, 4 с.л. от сместа се вари в 1 л вода 15 минути. Прецежда се и се пие по 3 пъти дневно.

1 кг ленено семе се изпича и смила като кафе и се смества с 1 кг пчелен мед. Взема се по 1 с. л. 3 пъти дневно след хранене. Може да се смеси и с пудра захар вместо мед.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *