Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Албена: СМАЙЛИН ми помогна да преборя тревожността и напрежението на работа

Албена споделя с читателите на lekuva.net как СМАЙЛИН й е помогнал с безпокойството и стреса на работното място

Албена за СМАЙЛИН

Привет, читатели на lekuva.net. Аз съм Албена и искам да споделя с вас как този продукт ми помогна да превъзмогна стреса и безпокойството, които почти ме накараха да напусна работа.

Смятам, че първо е нужно да обясня с какво се занимавам. Работя в кол център на чуждестранна фирма. Честно казано работата е хубава. Работя в офис и получавам достатъчно пари, за да мога да живея спокойно в София, при положение, че не съм от тук и плащам квартира. Добре, че знам чужди езици!

Проблемът е, че работата ми е адски стресираща. Хората, с които говоря, често са много груби с мен, което ми се отразва. Може би приемам нещата прекалено лично, но наистина не ми е приятно, когато някой ме насоли по телефона, защото си върша работата. След лош разговор имам чувство, че ми е нужно да направя лека пауза и да премисля нещата, но нямам такава възможност.

С течение на времето лошите емоции и напрежението започнаха да се натрупват. Изпробвах да ходя на йога, но нямаше особен ефект. Когато се върна в офиса и веднага се чувствах подтисната и ме беше страх какво ще се случи днес и на какъв ли ще попадна следващия разговор.

Търсех изход от проблема и започнах да се замислям за напускане на работа, но това, както ви е известно, носи много несигурност, особено за човек, който няма апартамент в този град. Помислих също и за медикаменти, но аз гледам да избягвам пиенето на химии. Това ме накара да потърся нещо по-алтернативно и на билкова основа.

Намерих СМАЙЛИН след кратко търсене в гугъл, прочетох за съставките и ми се стори добра идея да опитам. Поръчах си опаковка и започнах да пия добавката. Първият ден не усетих голяма разлика, но явно с натрупването на дозите добавката започна да действа. На третата седмица вече имаше осезаема разлика. Значително по-малко се стресирам и напрягам на работа. Честно казано съм адски доволна. Не знам, може да има и плацебо ефект, но при мен добавката помогна много!

Смайлин против депресия
СМАЙЛИН – билков продукт против паник атаки, тревожност, безпокойство, подтиснатост и безсъние

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *