Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Генерирането на отрицателни йони е полезно за нашето здраве

Разчупването на повърхността на водата от вълни, падане или изпаряване освобождава отрицателни йони в атмосферата. Чрез способността им да се придържат към различни свободни радикали, те са много полезни за нашето здраве. Замисляли ли сте се, защо се чувстваме толкова добре, когато се разхождаме в гората, на плажа или в близост до река. Това е така благодарение на отрицателните йони в атмосферата.

В днешно време има повече източници на положителни йони в околнота среда отколкото на отрицателни. Това създава електрически дисбаланс във въздуха и телата ни и причинява редица заболявания.

Положителните йони също така са наречини свободни радикали. Свободните радикали са атоми, молекули или йони, които са високо реактивни. Те крадат електрони от здравите клетки и по този начин причиняват окислително увреждане, а също така са свързани и с дегенеративните процеси на стареене.

Положителните йони може да бъдат произведени от телевизори, радиа, предаватели, радарни системи, компютри и т.н., те могат да увредят клетките, като променят киселинно-алкалното равновесие в нашето тяло и се смята, че са причината за влошаването на нашето физическо и емоционално здраве. Не е чудно, че хорота, които прекарват много време на закрито страдат от главоболие, имат лоша концентрация, алергии и различни форми на депресия.Научни тестове показват, че съотношението на отрицателните към положителните йони трябва да е от 1.02 до 0.98 и състава на въздуха на отрицателни йони, трябва да е в диапазона между 1000-1500/cm3.

През последните няколко години, учените са открили, че извори, водопади, морски вълни, гори и градини, съдържат големи количества от електрически заредени частици в атмосферата, които ни дават големи количества енергия. Атмосфера богата на отрицателни частици ни носи физическо и психическо здраве. Генерирането на отрицателни йони от водата може да има много големи ползи за здравето като: засилване на имунната система, засилване на бдителността, намаляване на грипа и настинките, увеличаване на капацитета на белите дробове, стабилизиране на алфа ритмите в мозъка. Изследваният аса установили, че водните пари идващи от минералните извори имат повишен релаксиращ ефект, защото съдържат в себе си много полезни отрицателни йони.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *