Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магнитни бури през май 2023 г.: как ще се отразят на здравето

През май се очаква повишаване на геофизичната активност: 5, 12–19, 23, 24, 27

май

В тези дни от месец май е възможно образуването на циклони и урагани, повишаване на аварийността от всякакъв вид, напрежение в обществото.

В дните с нисък график: 1, 2, 8, 9, 26 и 29 могат да се наблюдава обща слабост на здравето и емоционален срив. В този случай трябва да намалите натоварването и да увеличите времето за почивка.

5 май – низходящ възел на Луната, апогей, лунно затъмнение, пълнолуние в Скорпион

Има голяма вероятност от обостряне на хронични заболявания, скокове на кръвното налягане, инфаркти. Може да има нарушение в работата на бъбреците, пикочния мехур, заболявания на гениталните органи. Пазете се от хипотермия в областта на кръста и таза, генитални инфекции, откажете се от алкохола, пикантните и солени храни. Сдържайте емоциите. По-добре е да отложите разправиите с партньора, колегите и близките за друг ден.

7 май – връзка на Луната с Юпитер в Телец, възходящ лунен възел

Възможно увреждане на нервите на гърлото и лицевите нерви, нарушения в работата на щитовидната жлеза. Не е изключена болка в шийния отдел на гръбначния стълб. Препоръчително е да не напрягате гласните струни, пазете се от настинки и болки в гърлото. Полезни са водните процедури и вечерните ограничения в храната.

11 май – съвпад на Луната с Плутон във Водолей

Възможна неврологична болка, крампи в прасците, разширени вени. Необходимо е да се избягва стрес, психическо и физическо пренапрежение, да се спазва режим на сън и почивка, да се откажете от алкохола. Погрижете се за очите и нервната система. Избягвайте големи тълпи.

12 май е последната четвърт на Луната във Водолей

Не са изключени умствена и физическа слабост, намалена работоспособност. Ще се обострят хронични и сърдечни заболявания, заболявания на костите и ставите, остеохондроза на гръбначния стълб. Препоръчва се да се избягват психически и физически натоварвания, стрес и конфликти. Добре ще е да се откаже от пикантна храна и алкохол, да се пазите от хипотермия. На този ден е нежелателно да започвате нов бизнес и да извършвате финансови операции.

13 май – съвпад на Луната със Сатурн във Водолей

Вероятни са обща слабост, неврологични болки, крампи на прасците, обостряне на разширени вени. Необходимо е да се избягва стрес, психическо и физическо пренапрежение, да се спазва режим на сън и почивка, да се откаже от алкохола. Погрижете се за очите, нервната система и глезенните стави.

15 май – съвпад на Луната с Нептун в Риби

Може да има разсеяност, отслабване на чувството за реалност, обостряне на психични заболявания. Има голяма вероятност от спешни и травматични ситуации. Пазете се от инфекции. Не са изключени болки в краката и подуване. Въздържайте се от алкохол и кафе, за да не претоварвате черния дроб. Правилният момент за завършване на започнатата работа.

18 май – съвпад на Луната с Меркурий в Телец

Възможен тонзилит, ларингит, наранявания на шията, отново проблеми с щитовидната жлеза. Опитайте се да не преяждате, пазете някаква лека диета, не злоупотребявайте със сладкиши, висококалорични храни и алкохол. Избягвайте проблеми и травматични ситуации. Полезни са водните процедури и ограниченията в храната.

19 май – съвпад на Луната с Уран, новолунието в Телец

Възможно е обостряне на хронични заболявания на гърлото, назофаринкса, хранопровода. Не са изключени апатия, безпричинни страхове, истерии. Препоръчително е да се откажете от алкохола, мазните и пикантни храни, пазете се от инфекции и наранявания. Повишава се рискът от настинки, възпалено гърло. Реакцията към некачествени хранителни продукти се изостря. Полезни са водните процедури. Препоръчително е здравите хора да си организират денонощие, през което да не се хранят, а да пият само вода и неподсладен билков чай.

23 май – съвпад на Луната с Венера в Рак

Възможни са депресия, треска, гадене, киселини, болки в жлъчния мехур. Може да се влоши гастрита и други стомашни заболявания, да се наруши храносмилането. Млечните жлези и черният дроб са уязвими. Препоръчително е да избягвате стрес, конфликти, алкохол, пикантни и мазни храни. Подходящото време за домакинска работа.

24 май – съвпад на Луната с Марс в Лъв

Възможно е безсъние, проблеми с кръвоносната система, болки в горната част на гърба и ръцете, ревматизъм, болки в гърба, обостряне на ишиас и съществуващи възпаления в организма. Не са изключени припадък, аритмия, крампи на мускулите на прасеца. Избягвайте пренапрежение. Полезни са леките упражнения, стречинг, въздушни бани и добър сън.

27 май е първата четвърт на Луната в Дева

Вероятни са заболявания на червата, проблеми с черния дроб, перисталтиката и лимфен застой. В резултат на стреса могат да се обострят нервни и кожни заболявания. Може да има нарушение на храносмилателната система, диария, запек, проблеми с панкреаса. Препоръчително е да се намали консумацията на животински продукти. Подходящото време за профилактични прегледи и подготовка за сериозно лечение.

Източник: www.health.com

Неврохелт плюс
Неврохелт Плюс се препоръчва при проблеми с паметта и концентрацията

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *