ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Магнитотерапията, официално призната ли е?

Да.

Магнитната терапия е широко възприета в Германия, Франция, Великобритания, Индия, Япония, Китай, Италия, Израел и над 40 други страни. Повечето държавни система за здравеопазване на тези страни официално са признали магнитотерапия, като жизнеспособна и разходно-ефективно лечение за облекчаване на болката и по-бързо възстановяване след травми и операции. Национална служба по здравеопазване на Великобритания е най-скорошната от тях, която вече позволява на лекарите да предписват магнити, за лекуват и да се намали времето и разходите по грижите за пациентите.

Изследванията в областта на магнитотерапия започват през 1960, и са се увеличили значително през последните години, особено в Япония, САЩ и Източна Европа. В САЩ, Националния център за допълнителна и алтернативна медицина (NCCAM) класифицира магнитотерапия като форма на енергийната медицина. Като част от Националните институти по здравеопазване, този отдел е предоставил големи грантове за финансиране на изследвания в областта на здравните въздействия на магнитните полета . Съвсем наскоро, 5-годишна група от проучвания, проведени в университета на Вирджиния доказват, че магнитните полета влияят на циркулацията на кръвта. От центъра твърдят, че „докладите посочват, че индивидите имат значителни и понякога драматични подобрения и облекчаване на болката след прилагане на статични магнити върху болезнената област.“

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *