Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Безсънието предразполага към инфекции

Отдавна е известно в медицинската практика, че безсънието благоприятства на различни инфекции. Това явно се дължи на намаляването на защитните сили предизвикано от недоспиване. Влошаването на имунитета повишава риска от заразяване особено с вируса. А нашият свят е пълен с различни вредни вируси.

Учени от университета на щата Орегон твърдят, че безсънието променя основно защитните сили на организма. Дори не голям недостиг на нощен отдих и сън може да се окаже рисков за здравето. При сън 5 часа вместо осем в кръвта се повишава нивото на вещества, които сочат наличие на възпалителни огнища. Количеството на интерлевкин-6 се повишава с 40-60%, а веществото Тумор-некротичен фактор-с 50%. Тези съединения са показатели за възпаление и травми. Което означава, че недоспиването вероятно буди заспали огнища на възпаления в организма.

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *