Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Трибестан – помага при импотентност, безплодие и понижено либидо на мъжете

Медикаментът на природна основа Трибестан помага при лечението на импотентност, понижено либидо и при безплодие при мъжете. Лекарството помага също така при нарушена обмяна на липидите, за намаляване на холестерола и липопротеините с ниска плътност.

Трибестан помага и на жените след оперативно премахване на яйчниците им – или при посткастрационен синдром, при нервнопсихични и невровегетивни симптоми.

Медикаментът Трибестан съдържа сух екстракт от надземната част на билката Бабини зъби с латинското название Tribulus terrestris.

При какви други проблеми със здравето НЕ трябва да се лекувате с медикамента Трибестан?

  • Ако имате свръхчувствителност към активното вещество или към някоя от помощните съставки на това лекарство (вижте ги описани подробно по-долу).
  • Ако страдате от тежко бъбречно или сърдечно-съдово заболяване.
  • Ако имате аденом на простатата.
  • Ако нямате навършени 16 години.
  • Ако сте бременна или кърмите.

Жените в климактериум, трябва да знаят, че постепенно се преминава към поддържаща доза с Трибестан.

НЕ забравяйте да споделите с вашия лекар какви други лекарства приемате, в това число и за такива, които се продават без рецепта. Това лекарство не пречи на работата с машини и на шофирането.

Предупреждение: Медикаментът Трибестан може да причини и някои нежелани странични реакции. Вижте какви са те в листовката, приложена във фабричната опаковка на лекарството.

Какви вещества съдържа медикаментът Tribestan®?

250 мг сух екстракт от билката Бабини зъби, което е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още минимум от 125 мг фуростанолови сапонини. Помощните вещества в медикамента са безводен колоиден силициев диоксид, микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат, кросповидон, повидон К25. Филмовото покритие съдържа кафяв опадрай.

Дозировка: Спазвайте предписанието, посочено в листовката на Трибестан. При безплодие, импотенция и понижено либидо при мъжете обичайната доза е по 1-2 таблетки до три пъти на ден след хранене. Лечението продължава минимум 90 дни. Курсът може да се повтаря докато се постигне желания ефект.

При ендокринен стерилитет при жените дозата също е по 1-2 таблетки три пъти на ден. Продължителността на лечението зависи от вида на здравословния проблем.

Съхранение: Далече от достъпа на деца, във фабричната опаковка, която го предпазва от влага. Други специфични изисквания за съхранение няма.

Носител на разрешението за употреба и производител: СОФАРМА АД – България.

Срдна цена в аптеките 46-47 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *