Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Алкохолът предизвиква изтръпване на ръка или крак

Постоянното изтръпване на ръка или крак е сериозен сигнал у възрастни хора. И наистина може да предупреждава за мозъчен съдов инцидент. Дори в някои моменти кракът се чувства като чужд и се губи равновесие.

Но младите хора, които нямат високо кръвно и атеросклерозата е още в началото, не са заплашени от мозъчен удар! Това е анемия от недостиг на витамин B12, или едно друго вещество – фолиева киселина. Те управляват създаването на червените кръвни клетки в тялото. Смутено е точно това образувание. Доста често резервите от фолиева киселина се изразходват при прекалена употреба с алкохол. В случая е добре да се започне лечение с витамин B12 и фолиева киселина. Подобрението настъпва бързо. Щом на организма се помогне, той умее да се справя с такива състояния. Но алкохолът трябва да се спре.

ВАЖНО!!! Подарете си здраве за Коледа! Възползвайте се от промоционалната цена на титанова магнитна гривна! НАИСТИНА ДЕЙСТВА СРЕЩУ НЕГАТИВНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ВЛИЯНИЯ! Кликнете ТУК, за да научите повече!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Алкохолът предизвиква изтръпване на ръка или крак

  1. Pingback: Няколко лоши навика, които отслабват имунната система | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *