Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Храните, които ядем може да доведат до неприятни телесни миризми

За много хора неприятната миризма по тялото им е истински проблем. Добрата новина за хората, които търсят начини да се справят с неприятната миризма, отделяща се от тялото им, е че има много природни средства, които да помогнат да решат този проблем. Първото нещо, което трябва да направите е да идентифицирате откъде точно идва проблема и след това може да прибегнете до природните средства за да се справите с него.

Миризмата по тялото може да бъде причинена от нарушения в хормоните, неправилен начин на хранене, тревожност, употреба на наркотици, дългосрочни здравословни проблеми и др. За да се справите с изпотяването и миризмата на тялото от областта под мишниците може да използвате широко разпространените напоследък дезедоранти. Тези дезедоранти не съдържат какъвто и да било алуминий и се изработват от натурални съставки за борба с изпотяването, с което идва и миризмата.

Добре е и да обърнете внимание на вашата диета, тъй като различните храни и напитки, които употребявате може да предизвикат различни видове неприятни телесни миризми. Смята се, че приемът на 500мг. дневно пшеница примесена с вода на празен стомах значително намалява телесната миризма. Градинският чай е друг природен продукт, който намалява дейността на потните жлези. Установено е, че пиенето на една чаша дневно градински чай в продължение на един месец значително намалява миризмата на тялото.

Старайте се винаги да поддържате тялото си чисто. Когато времето е горещо мийте тези области от тялото си, които най-често може да замиришат по няколко пъти на ден. Това ще ви помогне значително да намалите телесната си миризма, тъй като по този начин премахвате голяма част от бактериите, които живеят в такава среда. Използвайте ябълков оцет за измиване под мишниците. Той има неутрално Рн и ще помогне да се премахнат някои киселини по тялото. Също така може да използвате сода за хляб върху областите, които се потят най-много. Тя се справя много добре с телесните миризми и предпазва тялото от ново изпотяване.

За да избегнете миризмата на тялото е от особенно важно значение да обърнете внимание на това какви дрехи носите и по-точно от каква материя са дрехите ви. Важно е да знаете, че ако кожата ви е покрита със синтетична тъкан тя не може да диша и вероятността да се появи неприятна миризма е много по-голяма отколкото, ако носите дрехи от естествени материи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Храните, които ядем може да доведат до неприятни телесни миризми

  1. Pingback: Неутрализирайте неприятните миризмата с помощта на оцет | ПО-КРАСИВИ

  2. Pingback: Натурален ябълков оцет

  3. Pingback: 8 причини, поради които е добре да „пиете”…оцет | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *