ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Няколко изпитани рецепти при хронично стеснение на червата

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г от дилянка, 80 г листа от мента и 40 г плод от анасон и плод от копър. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г кипяща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от хвощ и корени от кисел трън и по 40 г стръкове от бяло подъбиче, плодове от магданоз и плодове от хвойна. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряла вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се 3 пъти на ден по 150 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 г стръкове от синя тинтява, стръкове от червен кантарион и стръкове от босилек и 30 г коренища от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г кипяща вода. Варят се на тих огън 7 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 80 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г стръкове от червен кантарион и стръкове от босилек 30 г корени от дилянка, 100 г корени от кръвен здравец и 80 г листа от мента. 2 супени лъжици от дрогата се заливат с 500 г вряща вода. Врат 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене. В всяка доза се добавя по 1 чаена лъжичка мед.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *