Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Таксиер – за пълноценен секс на мъжете, страдащи от еректилна дисфункция

Медикаментът Таксиер помага на импотентните мъже или иначе казано, на лицата с еректилна дифункция. Благодарение на него мъжът получава и може да задържи стабилна ерекцията. Въздействието му се дължи на разширяването на кръвоносните съдове в пениса. Приемащите го трябва да имат пред вид, че ерекция могат да получат само след сексуално стимулиране.

При какви здравословни проблеми НЕ трябва да приемате медикамента Таксиер?

  • Ако сте свръхчувствителни към основното активно вещество или към някоя от помощните съставки на това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако приемате медикаменти, наречени нитрати – в комбинация с Таксиер кръвното ви налягане може да падне опасно ниско.
  • Ако се лекувате от белодробна хипертония.
  • Ако неотдавна сте получили инсулт.
  • Ако наскоро сте имали сърдечна криза.
  • Ако страдате от наследствено очно заболяване.
  • Ако сте получавали загуба на зрението си.
  • Ако страдате от левкемия.
  • Ако страдате от рак на костния мозък.
  • Ако сте със сърповидно-клетъчна анемия.
  • Ако сте с болестта на Peyronie – деформация на пениса.
  • Ако страдате от язва на стомаха.
  • Ако имате проблеми със съсирването на кръвта.
  • Ако страдате от сериозни бъбречни заболявания.
  • Ако имате здравословни проблеми с черни дроб.

Ако след приема на медикамента Таксиер зрението ви внезапно намалее или се изгуби спешно потърсете лекарска помощ. Не приемайте това лекарство, ако нямате еректилна дисфункция. Таксиер НЕ трябва да се използва от лица под 18 години. Не забравяйте да споделите с лекаря си какви други лекарства пиете дори, да се продават свободно в аптеките.

Внимание! Този медикамент може да предизвика нежелани странични реакции, някои от които изключително сериозни. Прочетете много старателно какви могат да са те в листовката, която е приложена във фабричната опаковка на Таксиер.

Имайте пред вид, че ефектът след приема на медикамента и след сексуалната стимулация може да се прояви за различно време при отделните мъже – обичайно това случва след 30 минути до 1 час. Освен това обилното хранене и алкохолът могат допълнително да забавят ефекта. Този медикамент може да причини замайване – тази реакция е индивидуална. Ако това се случи на вас – не работете с машини и не шофирайте, докато състоянието не отшуми.

Какви вещества съдържа медикаментът Таксиер?

Силденафил като цитрат – по 100 мг във всяка филм таблетка, е активното вещество в този медикамент. Освен това като помощни съставки той съдържа още микрокристална целулоза, безводен калциев хидроген фосфат, магнезиев стеарат, натриева кроскармелоза.

Филмиращото покритие на таблетките съдържа микрокристална целулоза, жълт сепифилм 3048, титанов диоксид, макрогол 40 стеарат, макрогол 6000, жълт квинолин.

Дозировка: Винаги спазвайте стриктно указанията на вашия фармацевт или лекар. Обичайната доза е веднъж на ден, с чаша вода около 1 час преди сексуалния контакт. Като за начало обичайно се започва с 50 мг силденафил. Споделете с лекаря си в случай, че ефектът от приема на Таксиер при вас е прекалено силен или много слаб или не продължава достатъчно дълго. Имайте пред вид, че ефикасността лекарството не се увеличава при доза от 100 мг.

Съхранение: Далече от достъпа на деца, специални изисквания за съхранението на този медикамент няма.

Носител на разрешението за употреба: Zentiva k.s. – Чехия.

Производител: Saneca Pharmaceuticals a.s. – Словакия.

Средна цена в аптеките 34-35 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *