Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тамсукон – помага на мъжете с уголемена простата и затруднено уриниране

Медикаментът Тамсукон се предписва за лечение на мъже, които страдат от доброкачествена хиперплазия на простатата и свързаните с това оплаквания – затруднено уриниране, често  ходене нощем до тоалетната, чувството, че не могат изцяло да изпразват пикочния си мехур.

Активното вещество в това лекарство тамеулозин хидрохлорид отпуска мускулите на уретрата и простатата, което подпомага облекчава тези симптоми – урината по-лесно преминава през уретрата, освобождаването на пикочния мехур се подобрява.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента Тамсукон?

  • Ако имате сериозни проблеми с черния дроб.
  • Ако сте свръхчувствителни към основното вещество или към някоя от помощните съставки в това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако сте получавали припадъци.
  • Ако се замайвате при рязко сядане или изправяне.
  • Ако имате тежки здравословни проблеми с бъбреците.
  • Ако страдате от глаукома и ви предстои операция на окото.
  • Ако ви предстои операция на катаракта – информирайте офталмолога, ако вече пиете или планирате да приемате тамсулозин.

Не забравяйте да разкажете на лекуващия ви лекар какви други медикаменти пиете, дори и за такива, за които в аптеките не се изисква рецепта.

Внимание! Медикаментът Тамсукон може да предизвика нежелани странични реакции на организма, някои от които – много сериозни. Поради това прочетете много внимателно какви могат да са те в листовката, приложена във фабричната опаковка на това лекарство.

Не винаги и не при всички пациенти лечението с този препарат може да причини замайване. Ако това се случва на вас не шофирайте и не работете с машини.

Какви вещества съдържа медикаментът Тамсукон?

Тамсулозинов хидрохлорид е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още полисорбат 80, триацетин, съполимер на метакриловата киселина и етилакрилат, натриев лаурил сулфат, калциев стеарат, микрокристална целулоза.

Капсулата съдържа черен, червен и жълт железен оксид, FD & С Blue 2, желатин, натриев лаурил сулфат, пречистена вода, мастило шеллак, изопропилов алкохол, безводен алкохол, бутилов алкохол, пропилен гликол, концентриран разтвор на амоняк.

Дозировка: Винаги спазвайте точно предписанията на лекуващия ви лекар. Това лекарство е предназначено за лица над 18 години.

Медикаментът се пие след закуската или след първото ви за деня хранене. Препоръчителната доза е по 1 капсула дневно, която се поглъща без да се натрошава или да се дъвче. Имайте пред вид, че лечението с Тамсукон продължава дълго. НЕ превишавайте предписаната ви доза, за да не получите сериозни странични реакции. НЕ спирайте без консултация лечението.

Съхранение: Дръжте винаги далече от достъпа на деца. Медикаментът няма специални изисквания за начина на съхранение.

Носител на разрешението за употреба и производител: ФАРМАКОНС АД – България

Средна цена в аптеките 16-17 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *