Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Размерът на кутрето разкрива вашата личност и здраве

Погледнете кутрето и разберете какви са особеностите на вашата личност и състоянието на вашето здраве

Интересна и понякога неочаквана информация за характера и здравето на човек може да се извлече, като се обърне внимание на дължината на кутрето спрямо безименния пръст.

Ръцете са незаменима част от тялото. С тяхна помощ всеки ден правим хиляди неща – общуваме, като галим или удряме, опознаваме се, ръкопляскаме, свирим на различни музикални инструменти, спортуваме и т.н. Не напразно има израз, който се използва когато не можем без нещо – „като без ръце“. Но това не е всичко. Ръцете ни могат да разкажат нещичко за нашия характер и здраве.

Как размерът на кутрето е свързан с характера и здравето на човека?

Важна информация за човека може да бъде събрана, като се обърне внимание на дължината на малкия пръст спрямо безименния.

Погледнете внимателно кутрето и разберете от горната снимка към кой тип принадлежите: 1, 2 или 3.

И така: Първи тип

Ако дължината на малкия пръст е на едно ниво и не надвишава първата линия на безименния пръст, това показва, че собственикът на пръстите е балансиран човек. Този тип проявява склонност към ред, спокойствие и миролюбие. Несъзнателно избягва хаоса.

Стреми се всяко нещо да е на мястото си, но далеч не е педант или скучен перфекционист. Единственото нещо, което може да го вбеси, е липсата на баланс в живота.

Човек с тази конфигурация на пръстите е емоционално, сексуално и интелектуално балансиран (но и на моменти скучен). Мислите му са спокойни, решенията са претеглени, мнението му се основава на сериозен анализ.

Преди да изрази онова, което се върти в главата му, той ще обмисли и претегли всичко внимателно. Вътрешната му увереност е резултат от дълбоко разбиране на неговата личност.

Здраве

Този тип хора имат здрав далак и стомах. Въпреки това трябва да обръщат внимание на емоционалното си състояние, тъй като има вероятност от чести епизоди на депресия. Евентуални проблеми може да им създадат и зъбите. Така че, ако имате главоболие, чиято причина не може да се установи, или проблеми със зрението, първо идете на зъболекар и след това на невролог или офталмолог.

Втори тип

Малкият пръст стърчи точно над първата линия на безименния пръст. Какво показва това? Такъв човек винаги дава повече от онова, което евентуално се изисква от него при определени обстоятелства. Това важи и в сферата на професионалните дейности, и в личния живот, и най-вече – в романтичните отношения. Този човек се раздава по собствено желание, а не по принуда.

Може безопасно да му поверите всяка тайна. Умее тактично и деликатно да борави с поверената му информация, както и да даде съвет, да изслуша или да насърчи.

Той стриктно се придържа към собственото си мнение. И не е лесно да го разубедите. Но очаква справедливост от околните. Да, той дава на хората любов и щедрост по собствена воля, но все пак иска да получи поне малко доброта в замяна. Няма да настоява, а ще чака кротко като в едно с това ще запази добри взаимоотношения с онези, към които има някакви очаквания.

Собственикът на кутрето от втори тип несъзнателно достига до онези, които виждат душата му и го приемат такъв, какъвто е.

Здраве

Този тип няма да се оплаква от проблеми със ставите, поне не и толкова сериозни, които са на неговите връстници, да речем. Но неуморната му решителност може да доведе до стрес, а оттам и до проблеми със стомаха. Препоръчително е да внимават с употребата на алкохол, или ако може да не пият изобщо, тъй като е много вероятно да развият зависимост. Всъщност, зависимостите са слабото място на голяма част от представителите на този тип.

Трети тип

Тази група хора е обединена от късичко кутре, което не достига първата линия на безименния пръст. Собственикът на такава длан е доста емоционален, чувствителен и твърде податлив на болка, когато е причинена от онези, на които се е доверил докрай.

Този човек без колебание е готов да остави настрана делата си, за да се притече незабавно на помощ, без значение дали е близък или непознат, припаднал на улицата. Ако успеете да влезете в душата му, това е за цял живот. Но ако бъде предаден или действате противно на очакванията му, това му причинява сериозна болка.

Такава чувствителност позволява на човек от третия тип да разбира добре емоциите на другите, да се постави на тяхно място. Той дава на хората топлината на душата си и тези прекрасни качества привличат към него всеки, който се нуждае от добротата на човечеството, от грижа и разбиране.

Здраве

Съществува риск при хората с късички кутрета от храносмилателни разстройства. Полезно е да се следи храненето и да се пие достатъчно вода. Особеното при тях е, че качат ли килограми, трудно ги свалят. От там идва и диабета, хормоналните проблеми, високото кръвно налягане, лошо състояние на кръвоносните съдове. Препоръчително е да посещават навреме лекар, както и да спазват предписанието за профилактичните прегледи. И най-вече – да не отлагат грижата за здравето.

Източник: adfave.ru

ти лайф капсули
ТИ ЛАЙФ (капсули) – при проблеми с щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *