ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Умна жена: 7 неща, които не трябва да изисквате от мъжа си

Силната жена изгражда свой собствен свят. Тя е тази, която е достатъчно мъдра, за да знае, че това ще привлече мъжа, с когото с удоволствие ще го сподели

жена
Умната жена знае как и може да е самодостатъчна

Много жени смятат, че мъжете им дължат нещо. В резултат на това подобна философия лишава отношенията от доверие и взаимно уважение.

Често разбирането на този факт идва при жените, когато вече е твърде късно.

Добре е красивата половина на човечеството да черпи знания не само от собствените си грешки.

Затова прочетете тези правила и помислете върху тях. Преценете дали и какво бихте могли да промените в себе си. Може би не всичко, а само част от вас изисква лека „пренастройка“. Разбира се, „пренастройването“ не бива да се случва за отрицателно време, а преди всичко осъзнато и постепенно.

Какво не изисква умната жена?

1. Тя е самодостатъчна и няма нужда да я издържат

Не става въпрос за децата, става дума само за вас. При среща с мъж жената започва да отправя завоалирани или целенасочени искания от рода на „храни ме, обличай ме и ме забавлявай“.

Но всъщност мъжът е длъжен да издържа само децата, да задоволява семейните нужди, а нуждите на жената – само ако остане такава възможност и има желание. Той може да я подкрепи, ако иска, но като цяло не е длъжен.

2. Умната жена не иска от мъжа да се откаже от онова, което обича

Никога не го карайте да напусне работата си или да се откаже от любимо хоби, за да прекарва повече време с вас.

Една зряла жена осъзнава, че това ще направи мъжът нещастен, защото животът му се състои от много компоненти, а не само от работата и жената, която обича.

Разбира се, има изключения, при които вашата намеса е и желателна, и задължителна. Ако мъжът обича да пие, ако е увлечен от хазарт или друга подобна дейност, това се разглежда като отклонение, заради което си струва да наложите себе си.

3. Тя не принуждава мъжа да игнорира приятелите и близките си

Случва се да не понасяте някой от неговите приятели или роднини. Но това не означава, че той трябва да спре да общува с тях заради вас.

Дори и да ви се струва, че му влияят зле. Нямате представа колко важно е дългосрочното приятелство за мъжете. Е, и за всички нас близките са важни, колкото и да ни дразнят понякога.

4. Мъдрата жена не иска мъжът да споделя нейните интереси

Ако той мрази танците, а вие мечтаете да танцувате салса с него, той най-вероятно ще откаже, а вие нямате право да настоявате. Само си представете, че на любимият например, му хрумва да ви води на риболов всеки уикенд в 5 сутринта.

Може да не споделяме всички хобита на другия и това изобщо не означава липса на любов и взаимно уважение.

5. Тя не го кара да стане различен човек, да се промени кардинално

Жена, която знае истинската стойност на една връзка, не изисква партньорът й да се променя. Тя се влюбва в него такъв, какъвто е и знае, че хората се променят само когато искат.

Напротив, мъжете оценяват онези, които ги приемат такива, каквито са и фино ги вдъхновяват да внесат някои леки и необходими корекции върху себе си.

6. Умната жена не моли мъжа да игнорира другите жени

Нека си го кажем: мъжете не могат да игнорират красивите жени. Това би било в противоречие с тяхната природа. (Тук, разбира се, не става въпрос за откровен флирт с тях).

В крайна сметка жените също обръщат внимание на привлекателните мъже и няма измъкване от това. Просто го приемете. Приемете и това, че той би могъл да има жени-приятелки, въпреки че по отношение на тях винаги трябва да имате едно на ум.

7. Тя му вярва

Мъдрата жена не изисква никакви доказателства от партньора си. Когато връзката е изградена върху взаимно доверие, на жената никога не би й хрумнало да го помоли да покаже мобилния си телефон или да й даде парола от пощата.

Един зрял мъж би счел подобни действия за неуважителни и би бил прав.

За да царуват мир и хармония в отношенията и двамата партньори трябва да умеят и да са готови да направят компромис, както и да отстъпят в някои моменти.

Уважение , сърдечност, търпение и съпричастност – това трябва да бъде в повече, за да са хармонични отношенията между един мъж и една жена.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *