Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При натравяния трябва да се пие голямо количество топла вода да идването на лекар

При натравяния с развалени храни, лекарства, алкохол, вода, пушене и други да се пие голямо количество топла вода, една чаена чаша топло мляко, една чаена чаша хладка вода с една чаена лъжица мед, да се направи клизма, да се вземат по една чаена лъжица рициново масло и една чаена лъжица английска сол до идването на лекар.

Две супени лъжици изсушени черни боровинки се заливат с 500 мл студена вода. И се нагряват до кипване. Оставя се да ври около десет минути и се прецежда. При нужда се пие умерено топъл и неподсладен чай по 50 мл няколко пъти през деня.

Смесват се планински очеболец 20 г, листа от мента 10 г, цвят от лайка 10 г. Една супена лъжица от сместа се запарва с 250 мл вряща вода, кисне десет минути, прецежда се и се пие като топъл неподсладен чай.

Смесват се изсушени черни боровинки 20 г, листа от маточина 20 г, цвят от лайка 10 г. две чаени лъжици от сместа се заливат с 250 мл студена вода, нагрява се до кипване. Киснат десет минути и течността се прецежда. При нужда се пият по две или три чаени чаши неподсладен чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *