Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли ефективно лечение при глисти?

Терапията, естествено, се предписва от лекар. Не е достатъчно да се приемат само противоглистни сред­ства. Не стига, че са токсични и влияят негативно на клетките на черния дроб и задстомашната жлеза, но и ефективността от лечението не е кой знае колко висока – някъде 70-80%. Затова след като започ­нете лечението с противоглистни средства, е желателно да включите и пре­парати за сти­мулиране отде­лянето на жлъчния сок. Те се наричат хепатопротектори и са две групи. И от едните, и от другите се приемат по 2 таблетки 3 пъти на ден по време на ядене.

Тези лекарства са необходими най-малко по две причи­ни: първо, лесно изкарват парализираните паразити от жлъчните пътища и второ, възстановяват нарушените функции на черния дроб. След 3 до 6 месеца от началото на лечението е необходимо отново да изследвате изпраж­ненията си. Наскоро новосибирски учени разработиха още едно средство за лечение на описторхоза. Този ме­дицински препарат се състои от природни компоненти, билки и масла. Но основното му достойнство е в това, че е практически безопасно средство, а и по-ефективно от всички останали. Вашият лекуващ лекар ще ви обясни какви лекарства, по кое време и по каква схема да прие­мате.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *