ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Полезни билки за увеличаване на плодовитостта

Използването на билки за увеличаването на плодовитостта става все по-популяно напоследък. Това е така, тъй като все повече двойки откриват, че връщането към природата е най-добре за увеличаването на шанса за естествено забременяване. Има няколко етапа през, които трябва да преминете с цел да укрепите продуктивната си система. По долу са описани някои от билките, които трябва да използвате през първия етап преди да забременеете. Тези билки помагат и при мъжете и при жените.

Преди да забременеете е нужно и вие и вашият партньор да изчистите организма си от токсините натрупани в организма ви през годините. Тези токсини са натрупани в резултат на неправилното хранене, замърсяване, стрес и употребата на алкохол и цигари. Това може да стане най-добре, ако спазвате здравословна диета и контролирате постоянно нивата на кръвната захар.

Глухарчето е една от билките, които може да ви помогнат да изчистите организма си като започнете от черния дроб и храносмилателната система. Тази билка е богат източник на витамини и минерали, включително витамини А, B, C, D, магнезий, желязо, цинк, силициев диоксид, както и манган. Тя е безопасна за прием дори и по време на бременност. Докато се подготвяте за зачеване това билково лекарство може да ви помогне за премахване на излишния естроген, който е в основата на хормоналния дисбаланс при жените. Флавоноидите в глухарчето се свързват с лошия естроген, който е причина за ендометриозата и менструалните болки и помага за балансиране на репродуктивните хормони.

Копърът помага за поддържането на черния дроб, бъбреците и далака. Тази билка помага на храносмилането, предпазва от образуване на газове в стомаха и е полезна за черния дроб и работата на жлъчния мехур. Копърът също така стимулира притока на менструална кръв и облекчава спазмите на менструацията. Поради съдържанието на флавоноиди копърът се смята за естествен регулатор на хормоните. Детоксикира организма като стимулира производството на урина и елиминира токсините.

Африканският здравец е лечебно растение, което е познато на редица поколения. Тази билка има антибактериални и имуномодулиращи дейности, които укрепват имунната система и помагат за елиминирането на токсините.

Детоксикацията на организма преди зачеване е от голямо значение, защото помага за:

  • Естественото отстраняване на токсините от организма.
  • Помага на тялото при загубата на тегло.
  • Увеличава енергийните нива и издръжливостта.
  • Прочиства организма.
  • Подкрепя здравословното функциониране на черния дроб, надбъбречните жлези.
  • Подпомага производството на жлъчен сок и подпомага разграждането на мазнините.
  • Поддържа нивата на кръвната захар в нормалните форми.
  • Стимулира имунната система по здравословен начин.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *