Кора от лимон при гадене и повръщане

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Смесват се настъргана кора от лимон – 15 г, мента – 40 г, варят се в един литър вода десет минути. Отварата се пие по два пъти на ден преди ядене.

Смесват се по 40 г стръкове от пелин и мента, по 30 г корен от ружа и цвят от невен, 25 г стръкове синя жлъчка и 20 г плод от анасон. Две супени лъжици от сместа се заливат с 500 мл вряща вода и киснат два часа. Пие се по три пъти на ден по една чаена чаша от запарката преди ядене.

Смесват се по 100 г мента, 40 г маточина и 40 г лайка. Две супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 мл вряща вода и киснат 2 часа. Пие се по четири пъти на ден след прецеждане.

Листа от мента – 20 г, цветя от лайка 10 г, листа от маточина 10 г и счукан анасон 5 г. Две чаени лъжици от сместа се заливат с 250 мл вряща вода, киснат десет минути в захлупен съд и след това запарката се прецежда. При нужда се пият на глътки от една до две чаени чаши неподсладен и много топъл чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *