ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

При тумор на костния мозък се уврежда далакът

Здравейте, моля да разкажете повече за въздействието на настойката от прополис. Искам да разбера. Искам да разбера, защото страдам от заболяване на костния мозък, нарича се остеомиелофиброза. при мен е във втора степен. Вече осма година приемам предписаните лекарства за тази болест. Тя е много рядка и почти никъде не мога да открия информация за народно лечение, ако въобще има такова. И все пак, някъде прочетох, че настойка от. прополис разреждакръвта, аз имам високо ниво на тромбоцитите. Надявам се някой ваш читател или билкар да ми предложи и друго лечение.

Недялка Иванова – Сливен

Остеомиелофиброзата спада към туморните за­болявания, произходът, й е неясен, обаче се предполага, че е под въздействие на ра­диация. Заболяват по-често възрастни хора. Болестта се характеризира с увреждане на кръвотворната система, което води до инвалидност постепенно до загуба на жизнеспособност. Лечението се провежда от хематолози. Не е изключено да развиете тромбоцитоза, левкоцитоза, както и да се увеличат разме­рите на далака. Има и усложнения.

Лечението зависи от вида на болестта. Ако е вторична, прогнозата зависи от успеш­ното лечение на основното заболяване – туберкулоза, левкоза, рак. Ако е първична – лечението само облекчава симптомите.

Предполага се, че пълно­ценното хранене и здравослов­ният начин на живот помагат на страдащия от тази болест по-дълго време да запази сво­ята жизнеспособност.

А сега на въпроса ви. Вие действително сте открили подходящо средство, което поддържа нивото на тромбоцити в кръвта, а това е важно за вашата болест, прополисът притежава уникални свойства. Точно той изпълнява ролята на „цитостатик“, т.е. потиска ненормално рамчожаващите се клетки и възстановява ув­редените тъкани. И разрежда кръвта.

Настойката, която се про­дава в аптеките, наистина е само за външен прием. След като ги приготвяте у дома прополисните настойки, нашият съвет е да наблегнете на водните. Можете да ги  приемате дълго време, докато лечението  със спиртната трябва от време на време да се прекъсва.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “При тумор на костния мозък се уврежда далакът

  1. мария каза:

    Здравейте,аз също се интврисувам от някакво известно лечение на остеомиелофибеоза.Баща ми 57годишен е с такава диагноза,с много нисък хемоглобин.Моля,ако някой знае някакво лечение нека го побликува.Каква е тази настойка от прополис и действа ли добре?Благодаря!

  2. Pingback: Какво представлява амилоидозата? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *