ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дори за очните болести има психофизиологични причини

Много хора сигурно са си задавали неведнъж въпроса: „Защо не виждам добре? Но не са се замисляли, че мо­гат да потърсят причината или поне част от причините в самите себе си. Ето какви интересни данни предлагат психолозите за тази гледна точка на тема влошено зрение.

  • Късогледство – от него страдат мечта­телите. Тези хора говорят много за своите принципи и стремежи, за прекрасните перспективи как ще си у строят живота. Но… много рядко следват казаното от са­мите тях. Те обичат да ходят по различни събирания и партита, както сега е модерно да се казва. Склонни са към по-пресилена общителност и многословност. Винаги се стремят да разширят кръгозора си. На тях обаче им е нужно практически да прилагат знанията и да извличат ползата от тези многобройни връзки, а не само да мечтаят и да се реят из облаците.
  • Катаракта – случва се обикновена при раз­сеянии невнимателни хора. В някои случаи умствено дезорганизирани. Те не умеят да пазят тайни, понякога са склонни да изкри­вяват информацията и дори да изричат кле­вета. На тях им е необходимо да възпитават повече деликатност в общуването. ‘ Щ Далекогледство – то свидетелства за тясно Мислене. Това са хора критици, уморяващи околните със своята придирчивост и подозри­телност. Често тези хора имат организиран и дисциплиниран ум, но те искат да успеят да свършат прекалено много за кратко време. Затова закъсняват винаги. Трябва да избягват хитростите и свадливостите, да станат по-търпеливи. Особена вредно за тях е пушенето.

Хората, склонни към чести възпа­ления или травми на очите, обичат да спорят по най-малкия повод. Те не притежават никакъв такт в общува­нето, обичат да търсят и грешките в действията на другите хора. И бързат да ги съобщят в натякваща шокираща форма. Дори се опитват да сразят околните и с нецензурни изрази. Към техните положителни страни се отнася умението да нами­рат мълниеносно решение в кризисни ситуации.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *