ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Очите пазят равновесието на възрастния

как предпазват очитеЗрението е много важно за равновесието на тялото. Самото чувство за равновесие се изгражда от полукръжните канали във вътрешното ухо, малкия мозък, милионите нервни окончания в мускулите и зрението. То е последната най-фина корекция.

Щом при затваряне на очите равновесието се нарушава, значи някой от предхождащите фактори на действа пълноценно. Обикновено това е органът на равновесието-полукръжните канали-във вътрешното ухо.по-рядко вината е в малкия мозък.

С възрастта кръвоснабдяването на вътрешното ухо намалява. Недостигът на кислород се отразява на точността на полукръжните канали. Организмът започва все повече да разчита на очите.

Помогнете си с таблетки Цинаризин-по 1, два пъти дневно, без значение на храненето. Цинаризинът подобрява храненето на мозъка. А също така опитайте и с таблетки Агапурин, по 1 два пъти дневно. Лекарството усилва кръвоснабдяването на окото и ухото, понеже разширява най-тънките крайни съдове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *