Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бирената болест зависи най-вече от обмяната на веществата

Нейната „Безвредност” е чисто залъгване.

Очевидно е, че тук рискът расте при ранно начало на алкохолизацията (т.е. в под­растваща възраст, което за съжаление е масово явление) и системна употреба на бира, както и от превишаването на дозата – повече от един литър.

Кога човек престъпва без­опасната граница?

Тук привеждаме само част от признаците на алкохолизма. Това далеч не е пълният списък. Но ако присъства дори само един от тях, трябва да е сигнал за това, че е необходимо да преразгледате отношението си към употребата на алкохолни напитки и да се обърнете за консултация към специалист.

Може и да не пиете много повече от преди, но ефектът е много негативен. Възникват провали в паметта в периодите на опиянение. Човекът започва да пие в работата, в колата си, на обществени места, със случайни познати, както и когато е сам.

Той усеща силно желание на следващия ден пак, и пак да пие бира – сутрин, денем или вечер. Каквито и опити да прави, той не може да намали нито дозата, нито честотата.

ВНИМАНИЕ!

Агресивната реклама на тази напитка може да повлече епидемия от нова форма на алкохолизъм сред младежите. Това ще пре­дизвика тежки медицински и социални последствия. В някои страни такава ре­клама е въобще забранена. В развитите западни страни вече не е модерно да се пие бира, защото в условията на съвременните високи тех­нологии дори малките дози алкохол могат да доведат до грешка, която да струва хиляди долари. Затова бире­ните компании са принудени да търсят нови пазари за сво­ята продукция. И къде: там, където не осъзнават, че бира­та е също толкова опасна за човека, както и всяка друга алкохолна напитка.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *