ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Самомасажът помага при главоболие

Докато сте в постелята, сложете лявата длан върху челото, покрийте я с дясната и направете 40 движения с главата вдясно и вляво.

Втори вариант: разположете дланите отстрани на главата, като средният пръст е до ушната раковина, и движете 40 пъти главата нагоре-надолу.

Трети вариант: придвижете лявата ръка по дясната страна на шията от брадичката до гърдите, а дясната – по лявата й страна. Процедурата приключва с масаж на тила. Сложете китките върху него така, че кутретата да се допират. Едновременно с двете описвайте окръжности чрез силен натиск, започвайки отгоре. Ако главоболието се съпровожда с въртене на свят, изпивайте преди хранене 0,5-1 водна чаша сок от моркови.

Причина за мигрената може да е високото кръвно налягане. За да го смъкнете, обвийте десетина минути ходилата с кърпа, потопена в студена вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *